Muzikaal de Instrumentenco. van Guangzhoumingyin, Ltd

Wij zijn goede kwaliteitsleverancier van Houten Gitaargeval, Akoestisch Jumbo de Gitaargeval van het Gitaargeval van China.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Guangzhou Mingyin Musical Instruments Co., LTD

Klantenoverzichten
Het professionalisme en de vriendelijkheid met me wordt gedeeld die waren uitstekend. Kan niet genoeg positieve dingen over hen zeggen. Adviseer hoogst de Muzikale Instrumenten van Mingyin!

—— Gregzaal

Wij hebben verscheidene orden geplaatst en zeer gelukkig met kwaliteit en de dienst geweest. Wij zullen blijven doend zaken!

—— Fernandez

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Mingyin Musical Instruments Co., LTD

1 2 3 4 5 6 7 8
Guangzhou Mingyin Musical Instruments Co., LTD Guangzhou Mingyin Musical Instruments Co., LTD Guangzhou Mingyin Musical Instruments Co., LTD Guangzhou Mingyin Musical Instruments Co., LTD Guangzhou Mingyin Musical Instruments Co., LTD Guangzhou Mingyin Musical Instruments Co., LTD Guangzhou Mingyin Musical Instruments Co., LTD Guangzhou Mingyin Musical Instruments Co., LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Mingyin
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 1000000-5000000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 70% - 80%

Muzikaal de Instrumentenco. van Guangzhoumingyin, Ltd. Is een professionele die fabrikant van gitaren en de gitaren, in 2007 wordt opgericht, het heeft meer dan 50 werknemers.

Het bedrijf heeft een verscheidenheid van producten, met inbegrip van de houten reeks van de gitaardoos, die ABS doos, toebehorendoos, u-doos, gitaarzak etc. omvat. Het wordt hoofdzakelijk toegepast op het dragen, verpakking en bescherming van instrumenten zoals gitaar en yurik. Modieus hoog ontwerp, - liet het kwaliteits materiële en fijne vakmanschap, het product niet alleen luxuriant verschijning hebben, hebben meer sterke binnenkant.

Onze familie is bezig geweest met de gitaarindustrie meer dan 20 jaar en rijke ervaring geaccumuleerd. Aanhangend het diepe begrip van de gitaar, kunnen wij onze producten maken om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, en ervoor te zorgen dat wij een goede prijs hebben.

Onze donkere details bepalen succes of mislukking, en elk detail is onze het werkgewoonte. Wij stellen het bedrijf in werking op de kwaliteit van het product wordt gebaseerd, is de klantenservice het fundamentele beheersprincipe dat. Het vertrouwen en het vertrouwen van onze klanten zijn de stuwende kracht van onze inspanningen.

Contactgegevens
Guangzhou Mingyin Musical Instruments Co., LTD
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)